Főoldal

Menüs étkeztetés
Rendezvények
Étlap
Elérhetőség
Szállás

 

Az Euro Camping/ Postakocsi Fogadó Szatymazon, a régi E5-ös út mentén a 156-os km-kőnél 6 hektáros rendezett, fás-ligetes környezetben terül el, kerítéssel körbekerítve, éjjel- nappali őrszolgálattal védve. Egyszerű,tiszta, 4 személyes, 2 légteres faházakat kínálunk saját fürdőszobával kedves vendégeink részére.A területen sátorhely és vizesblokk is található, illetve szabadon álló, gondozott füves terület.A camping közvetlen szomszédságában helyezkedik el a Postakocsi Csárda, ahol vidéki ízeket ésvendégszeretet élvezhetnek a vendégek a hét minden napján.Az üdülőkomplexum a Kiskunsági Nemzeti Park közvetlen szomszédságában fekszik, aholcsoportoknak, egyéni vendégeknek önállóan, vagy szakvezetéssel kínálnak lehetőséget az egyedülálló madárvilág megtekintésére, a környéken való barangolásra.

Szegedtől 15km, az Ópusztaszeri Nemzeti emlékparktól pedig 20km a távolság.

Kiváló helyszín táborok, osztálykirándulások szervezéséhez, egy szép családi kiránduláshoz vagy csak úgy pihenni, kikapcsolódni.

Nyitva egész évben, éjjel-nappal!

A házak egy része háziállatokat is fogad.

Az 5-ös út párhuzamosan fut az M5 autópályával, így a camping megközelítése nem kerülő, az egyik kijáraton le kell jönni a pályáról, majd a következőn visszamenni. (Szeged-Észak/Balástya)

Elérhetőség:

info@postakocsicsarda.hu

06-20-472-31-91

06-62-283-116

06-62-283-146